lördag 1 juli 2023

Flaggbränning

 Sveriges ambassad i Bagdad stormas av muslimer, upprörda över att Sverige tillåter bränningar av koranen, liksom av bibeln. Föga förvånande, då många muslimer i Mellanöstern inte ens vet vad yttrandefrihet och ett sekulärt samhälle betyder. Det är sådana vi välkomnat när de inte längre trivdes sina egna länder.

Västerlandets ambitioner att införa demokrati i sådana system är utsiktslösa. Trots de mångåriga krigen i Irak och Afghanistan stormar muslimer ambassader från väst för att de representerar länder med demokrati och yttrandefrihet.

I Sverige demonstrerar muslimer utanför riksdagshuset mot Sveriges yttrandefrihet. Vilket samhälle vill dessa invandrare att Sverige ska förändras till? I stället för att offentlig makt utgår från folket till sharialagar? Absurt.

Natos ”öppen dörr”- politik har Erdogan med eftertryck visat vara ett skämt. Turkiet, tillsammans med lydstaten Ungern, visar att socialdemokraternas ”moraliska stormakts” omhuldande av kurdiska terrorister  och pershermakrigare (minns Aminehe Kakabaveh) för att bevara regeringsmakten, var viktigare än Sveriges säkerhet.

Turkiet är nog ett större problem för Nato än för Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...