måndag 14 augusti 2023

Kommunistregering?

 Socialdemokraterna har valt att kalla regeringen för sd-regering i sin retoriska desperation. Det offentliga samtalet förslummas, normal hyfs och respekt blir ett minne blott. Regeringen består av moderater, kristdemokrater och liberaler, med stöd av sverigedemokraterna.

2014 till 2022 hade Sverige en regering bestående av socialdemokrater och, med undantag för sista året, miljöpartiet, med stöd av kommunisterna.

Kommunistregeringen Löfven försatte Sverige i en akut elkris. Kommunistregeringen Löfven plågade medborgarna med extremt höga bränslepriser. Kommunistregeringens Löfven invandringspolitik försatte Sverige i ohämmad kriminalitet, skjutningar och sprängningar. 

Kommunistregeringen Andersson sökte stöd från PKK-terrorister för att behålla makten. Kommunistregeringen Andersson gick Rysslands ärenden och hävdade , efter Rysslands fullskaliga krig mot Ukraina, att ett natomedlemskap skulle vara destabiliserande.

2022 blev vi av med kommunistregeringen. Verkligheten hann ifatt och den avsattes av folket i fria val. Obegripligt för kommunistregeringar.

Är det så här socialdemokraterna vill att debatten ska föras?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...