söndag 27 augusti 2023

Nej till islamism

Nalin Pekgul, kurd, muslim och tidigare socialdemokratisk riksdagsledamot, talar klartext. Kraven från islamistiska kretsar att förbjuda koranbränningar hjälper inte. Ger man dem lillfingret kräver de hela handen och sedan armen.

Islamisterna kommer inte att nöja sig med ett förbud mot koranbränningar. En utredning om ändringar av ordningslagen minskar inte hoten mot Sverige. Islamister ger sig inte förrän västvärlden inför sharialagar. Det är inte förhandlingsbart.

Inse faktum. Ryssland, islamister och knäppskallar, som medierna uppmärksammar, är hot mot Sverige. Omdömeslösa sverigedemokrater gör inte saken bättre. 

Situationen för muslimer som försörjer sig med eget arbete i Sverige förvärras. Relationerna mellan majoritetssamhället och muslimer försämras. Hat och hot blir vanligare. Islamisternas hotfulla agerande mot Sverige gör det allt svårare för muslimer i Sverige.

De problemen löses inte med eftergivenhet mot islamister, teokratier och diktaturer.

Det finns bara ett svar. Nej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...