tisdag 12 december 2023

Mångkulturella progromer

Det mångkulturella samhället var vänsterns, s, v, mp och c, ideal. De lyriska föreställningarna om att vi alla skulle få ta del av det bästa från alla de kulturer  vi välkomnade. Tyvärr delades dessa vanföreställningar även av delar av borgerligheten.

Att de klanbaserade kulturerna, helt främmande för västerländska värderingar, inte hade det minsta intresse av jämställdhet och det svenska rättssystemet bortsåg vänstern systematiskt ifrån. Existensen av hederskulturer förnekades. Intresse för bidrag fanns dock.

Vänstern, med Stefan Löfven i spetsen, såg det inte komma. Den ville heller inte se det komma. Det gjorde däremot stora delar av landets befolkning. Svårare än så är det inte att förstå sverigedemokraternas framgångar.

P J Anders Linder konstaterar i tidskriften Axess (nr 8/2023) ”…att vårt land numera härbärgerar en stor grupp människor som är uppfyllda av sådant vitglödgat hat mot Israel och judar att massmord blir anledning till fest.”.

Hur är det nu med det mångkulturella samhället?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...