måndag 24 juli 2023

Intelligensbefriat

Två av tre nyanställda  (och de är tusentals) de senaste tio åren i Västra Götalandsregionen är byråkrater. Endast en tredjedel arbetar med vård och omsorg. De flesta ägnar sig åt kommunikation, värdegrund, jämställdhetsplaner, uppföljningar, rapporter och blanketter.

I en insändare i lokaltidningen Bohusläningen kritiserar två socialdemokratiska regionpolitiker i Västra Götaland, Aylin Nouri och Janette Olsson, regeringen för att inte hälla ännu mer bensin på byråkratbrasan. 

De tror dessutom att argumentationen stärks av att kalla regeringen för sd-regering. Regeringen består av moderater, kristdemokrater och liberaler. Den under de senaste åtta åren handlingsförlamade socialdemokratiska regeringen var ingen kommunistregering (fast man ibland kunde tro det), utan en oduglig regeringen bestående av socialdemokrater och miljöpartister, Sveriges mest hatade parti. Med stöd av kommunisterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...