söndag 30 juli 2023

Rumsren?

 Man får kritisera islam. Man får beskriva profeten Muhammed som den han var. Man kan använda dagens värderingar för att kritisera samhällsordningar för ett par tusen år sedan. Präktiga förlagsredaktörer kan ändra i Astrid Lindgrens texter, så att de inte speglar sin tid utan förlagsredaktörernas nutida ängsliga värderingar.

Yttrandefriheten tillåter även idioter att framföra vilka befängda åsikter som helst. Den tillåter individer att agera så att de skadar Sveriges intressen. Allehanda stollar gör vad de kan för att väcka uppmärksamhet och medvetet eller omedvetet gå Rysslands ärenden.

Det som nu sker gagnar inte vårt land. Bilder av muslimer, som utan impulskontroll och med intellligensbefriad blick, bränner ner Sveriges ambassad i Bagdad skadar inte bara Sverige utan även uppfattningen i vårt land om muslimer.

Ordföranden (SD) i riksdagens justitieutskott har formell rätt att bete sig som en idiot. Men han måste inte. Hundvalpar tränar man på att bli rumsrena så att de inte bajsar inomhus.  Sverigedemokraternas ansträngningar att bli rumsrena har ännu inte lyckas nå så långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...