tisdag 12 september 2023

Vilseledande

Uddevalla behöver kvalitetsjournalistik. Den är uppenbart frånvarande.

Den ena kommunhanden letar med ljus och lykta letar efter nödvändig industrimark. Den handen har tagit beslut om att utvidga industriområdet runt Lillesjö, där det i dag finns kraftvärmeverk, pelletsfabrik och annan industri. 

Den andra försöker förhindra etableringar genom helt ovidkommande hänvisningar till friluftområdet Bjursjön, som inte är berört av planerna.

Tack och lov accepterar inte kultur- och fritidsnämnden förvaltningens häpnadsväckande dumheter. Uddevallas kommunledning har all anledning att säkerställa åtminstone elementär kompetens i kultur- och fritidsförvaltningen. Behovet av en kompetent förvaltningsledning är uppenbar.

Saken blir ju inte bättre av att den alltmer ovidkommande lokaltidningen Bohusläningen illustrerar planerna med bilder av Bjursjön, ett uppskattat friluftsområde, som inte är berört av planerna. Kvalitetsjournalistik?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...