tisdag 3 oktober 2023

Extraordinärt

Extrem kriminell verksamhet. Dagliga  knivskärningar, skjutningar och sprängningar. Regeringen föreslår nu åtgärder av i Sverige sällan skådad art.

Regeringarna Reinfeldt, Löfven och Andersson vägrade inse konsekvenserna av en ansvarslös invandringspolitik och misslyckad integration. Kriminella har tagit över. Polisen är maktlös. Naiviteten betalar nu ett högt pris.

Det är dags att inse att Sverige befinner sig i krig mot kriminaliteten. Staten ska skydda medborgarna mot inre och yttre hot. Polisen är dysfunktionell efter den senaste omorganisationen, ineffektiv och kompledig. Välvilliga talar om förebyggande åtgärder, men både socialtjänst och rättsapparat har kollapsat.

Som liberal värnar jag om integriteten, men nu befinner sig Konungariket Sverige i ett krigsliknande tillstånd. Det kräver extraordinära åtgärder. Det måste bli ett slut på att inte se vad som kommer. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upprepade misstag ren dumhet

 Sverigedemokraterna har en utvecklad förmåga att få uppmärksamhet och röster. Partiet lyckas utmana etablissemanget, trots att det nu är en...